maanantai 4. elokuuta 2014

Toscapalat

Perinteistä herkkua! Jopa meidän saksalaiset vieraamme pitivät tästä kovasti. Pidemmittä puheitta reseptin kimppuun!

Kakkupohja:

4 kananmunaa
3 dl sokeria
100g voita
2 dl ruokakermaa
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta

Kuorrute:

150g voita
1 1/2 dl sokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
200g mantelilastuja
2 rkl maitoa



Vaahdota munat ja sokeri. Lisää yksitellen voi, kerma ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Kaada taikina uunipellille ja paista sitä 200 asteessa noin 8-10 min. puolikypsäksi.


Mittaa kuorruteainekset kattilaan ja kiehauta. Kaada kuorrute puolikypsän kakun päälle ja levitä.


Paista uunissa vielä 10-15 minuuttia kunnes kuorrute saa kauniin kullanruskean värin. Leikkaa paloiksi ja nautiskele!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti