Tämä suolainen piirakka sopii täydellisesti esimerkiksi illanistujaisiin. Kaverini tuli kylään vähän kauempaa ja pitihän se sen kunniaksi jotain pientä leipoa. :)
Pohja:
150g voita
1 1/2 dl kaurahiutaleita
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl juustoraastetta
1/2 dl kylmää vettä
Täyteseos:
Creme Bonjour Cuisine chili&paprika
2 kananmunaa
juustoraastetta
Täyte:
150g savupororouhetta
1 suippopaprika
1 sipuli
Sekoita pohja-aineet nopeasti keskenään taikinaksi. Painele se halkaisijaltaan 26 senttiseen vuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.
Riko kananmunat kulhoon ja sekoita sekaan Creme Bonjour. Lisää joukkoon juustoraastetta oman maun mukaan.
Kuullota sipuli kevyesti pannulla. Lisää pororouhe, pilkotut paprikat ja sipuli pohjan päälle. Kaada lopuksi vielä täyteseos koko komeuden päälle.
Paista ensin uunin alatasolla 200 asteessa 10 minuuttia. Jos pidät juustosta, voit tässä vaiheessa lisätä vielä lisää juustoraastetta. Paista vielä sen jälkeen keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia.
ja se pahamaineinen creme bounjourin purkki!
VastaaPoistaNo sanoppa muuta!!
Poista