Resepti:
500g pastaa
100g pinaattia
2 dl cashewpähkinöitä
1 rkl voita
Keitä pastan keitinvesi kiehuvaksi. Paahda cashewpähkinöitä pannulla niin että ne saavat hieman väriä ja laita samalla pasta kiehuvaan veteen. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Huuhtele ja kuivaa pinaatti. Jos sinulla on isolehtistä pinaattia, leikkaa sitä veitsellä pienemmäksi. Itselläni oli tässä babypinaattia. Kun pähkinät ovat saaneet väriä pintaan, lisää pannuun voi ja pinaatti. Anna kuumentua välillä käännellen.
Kaada pastan keitinvesi pois ja lisää pinaatti-pähkinäseos pastan sekaan. Sekoita ainekset kunnolla keskenään. Raasta reilusti parmesaania ja rouhi lisäksi mustapippuria. Nautiskele herkkuateriasta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti