lauantai 6. syyskuuta 2014

Pinaattipasta cashew-pähkinöillä ja parmesaanilla

Itselläni ei pahemmin tule lihaa syötyä ja siksi tuleekin kehiteltyä paljon kasvisversioita erilaisista ruuista. Tässäpä erittäin herkullinen ja ravinnerikas resepti siis! Jos terveellisyyttä haluaa vielä lisätä, kannattaa vaihtaa normaali pasta täysjyväpastaan! Jos taas tuntuu, että ruoka kaipaisi vielä jotain makua, voit kokeilla lisätä ruokaan esim aurajuustoa tai fetajuustoa.

Resepti:

500g pastaa
100g pinaattia
2 dl cashewpähkinöitä
1 rkl voita


Keitä pastan keitinvesi kiehuvaksi. Paahda cashewpähkinöitä pannulla niin että ne saavat hieman väriä ja laita samalla pasta kiehuvaan veteen. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.



Huuhtele ja kuivaa pinaatti. Jos sinulla on isolehtistä pinaattia, leikkaa sitä veitsellä pienemmäksi. Itselläni oli tässä babypinaattia. Kun pähkinät ovat saaneet väriä pintaan, lisää pannuun voi ja pinaatti. Anna kuumentua välillä käännellen.



Kaada pastan keitinvesi pois ja lisää pinaatti-pähkinäseos pastan sekaan. Sekoita ainekset kunnolla keskenään. Raasta reilusti parmesaania ja rouhi lisäksi mustapippuria. Nautiskele herkkuateriasta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti