perjantai 28. marraskuuta 2014

Broileri-kirsikkatomaatti-fetakastike riisille

Tämä on yksi suosikkiruuistani sekä makunsa että ruuan helppouden puolesta. Tämän ruuan laitto onnistuu vasta-alkajiltakin ja halutessaan riisin tilalla voi käyttää myös pastaa. Itse pidän eniten risottoriisistä, jota olen tässäkin ohjeessa käyttänyt. Luonnollisestikin normaali riisi käy aivan hyvin myös.

Resepti:

3,5 dl risottoriisiä (+ 10 dl vettä)
300-450 g broilerin hunajamarinoituja fileesuikaleita
250 g kirsikkatomaatteja
200 g fetajuustoa
1 prk (2-2,5 dl) ruokakermaa


Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista fileesuikaleet kypsiksi paisto-ohjeen mukaan (noin 15 min). Kun suikaleet ovat kypsiä, kaada joukkoon kerma ja anna kiehahtaa nopeasti. Pilko tomaatit neljään osaan ja lisää kastikkeen sekaan.




Jos haluat fetajuustojen säilyttävän muotonsa ja pehmenevän sisältä vain vähän, lisää ne vasta noin 5 minuuttia ennen syömistä kastikkeen sekaan. Jos taas haluat niiden sulavan kastikkeen joukkoon, voit lisätä samaan aikaan kuin tomaatitkin.




Helppoa ja herkullista! Aikaakin menee vain noin 20 minuuttia. Kastiketta voi maustella oman maun mukaan, mutta mielestäni fetajuusto tuo kastikkeeseen jo paljon makua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti