Avokadopasta:
500g spagettia (+ oliiviöljyä pastan sekaan)
2 valkosipulinkynttä
1 kokonainen tuore chili
2 syöntikypsää avokadoa
1 lime
1 rkl basilikaa
1 rkl persiljaa
2 dl parmesaanijuustoa (+ vähän päälle)
suolaa ja pippuria
Laita pasta ensimmäisenä kiehumaan ja tee pastan valmistuessa avokadokastike. Kastikkeen ja spagetin sekoittamista keskenään helpottaa, jos teet avokadokastikkeen isoon tarjoilukulhoon. Sekoita kulhossa pieneksi pilkottu valkosipuli ja chili (muista poistaa siemenet) sekä limen mehu. Halkaise avokado, poista kivi ja kaavi lusikalla avokadot kulhoon. Lisää mausteet ja juusto. Sekoita hyvin ja maistele, että erityisesti suolaa on tarpeeksi.
Pastan valmistuttua sekoita avokadokastike spagetin joukkoon. Lisää tarjoiluvaiheessa halutessasi päälle vielä parmesaania ja hiukan mustapippuria. Pasta on maukasta myöhemminkin, jolloin se on saanut hieman maustua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti