Piirakkapohja:
150g voita
1 1/2 dl kaurahiutaleita
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl juustoraastetta (yhteensä koko piirakkaan tarvitset 150g juustoraastetta)
1/2 dl kylmää vettä
Täyte:
Creme bonjour chili&paprika
2 kananmunaa
2 dl juustoraastetta
ripaus cayennepippuria
1 purkki tonnikalaa
1 paprika
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
+ juustoraastetta piirakan päälle
Nypi huoneenlämpöinen voi kuivien aineiden sekaan. Lisää lopuksi vesi ja sekoita taikina kunnolla. Painele taikina 24-26 senttiseen piirakkavuokaan. Laita vuoka jääkaappiin odottamaan. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja paista viilentynyttä piirakkapohjaa noin 10 minuutin ajan alatasolla.
Sekoita kulhossa creme bonjour, kananmunat, 2 dl juustoraastetta ja cayennepippuri keskenään. Pilko paprika, sipuli ja valkosipuli. Kuullota sekä sipuli että valkosipuli kevyesti pannulla. Valuta tonnikalasta vesi/öljy pois.
Anna piirakan vetäytyä hetki ennen syömistä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti