Ensimmäisen kokonaisen aterian vuoro! Päätin viikolla kokeilla vuohenjuusto-broileripastaa ja ajattelin sen tuovan mukavaa vaihtelua tähän leivontablogin maailmaan. Vuohenjuuston ystävät, tätä reseptiä haluatte kokeilla!
Resepti:
500 g tagliatellea
1/2-1 purjoa (maun mukaan)
700 g marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
1 pkt (200g) vuohenjuustoa
(1-2 persimonia)
2 dl ruokakermaa
1 tl timjamia
suolaa
mustapippuria
Laita pastan keitinvesi valmiiksi kiehumaan. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Ruskista broilerit ja mausta
timjamilla, suolalla ja pippurilla.
Paloittele vuohenjuusto. (Kuori ja kuutioi persimonit). Kaada pannulle ruokakerma ja lisää vuohenjuusto. Anna juuston pehmetä hetki (ja lisää joukkoon persimonit). Sekoita valutettu pasta joko kastikkeen joukkoon tai tarjoa erikseen.
Halutessasi voit ripotella annoksen päälle parmesaania tai muuta juustoraastetta. Nam nam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti