Parasta brownieissa on se, ettei niiden kuulu näyttää kauniilta vaan pinta saa halkeilla. Pientä twistiä saat lisäämällä esimerkiksi hasselpähkinärouhetta.
Resepti:
200g tummaa suklaata
175 g voita
3,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
3 kananmunaa
(30g pähkinärouhetta)
Kuumenna uuni 170 asteeseen. Sulata suklaa ja voi joko mikrossa tai vesihauteessa.
Kaada voi-suklaaseos ja sokeri samaan kulhoon ja sekoita hyvin. Lisää jauhot ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi munat ja sekoita, kunnes taikina on paksua ja sileää. Jos lisäät pähkinärouhetta, lisää se viimeiseksi.
Levitä taikina noin 33 x 23 x 5 cm kokoiseen vuokaan ja paista uunissa 30-35 minuuttia tai kunnes pinta halkeilee, mutta sisus on vielä pehmeää. Anna jäähtyä kokonaan ennen paloiksi leikkaamista. Voit ripotella pinnalle koristeeksi tomusokeria.
Voila. Iltapalabrowniet hillittömään browniehimoon!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti